Direcționează 2% din impozitul anual pe venitul tău din salariu sau pensie

Te rugăm să ne sprijini financiar! Direcționarea a 2% din impozitul anual pe venit este facilitatea care îți permite, ca persoană fizică, să ajuți cauza persoanelor afectate de scleroză multiplă sau Alzheimer din România.

Te invităm, ca susținător al Asociației Pacienților cu Afecțiuni Neurodegenerative, să ne fii alături și să semnezi formularul privind impozitul pe venitul realizat de către tine în 2016, în favoarea organizației noastre. Găsești formularul precompletat aici.

Termen de depunere: 25 mai 2017.

Descarcă formular aici

Dacă nu ai mai utilizat până acum această facilitate, iată ce trebuie să faci:

  1. Descarcă formularul de aici. Completează datele personale și semnează. Ne întâlnim pentru lua noi formularul tău (și al colegilor/prietenilor/rudelor/vecinilor tăi) 🙂 și a-l depune noi la Administrația Financiară.

(Îl poți depune și tu, în persoană sau prin poștă, cu confirmare de primire, la Administrația Financiară de care aparți cu domiciliul, dar ca să îți fie mai facil îți propunem să îl preluăm noi.)

  1. Dacă ai semnătură electronică poți completa formularul 230 direct pe site-ul ANAF și îl pot trimite electronic. Datele cu care trebuie completat formularul sunt: Asociația Pacienților cu Afecțiuni Neurodegenerative, cod înregistrare fiscală nr. 36505012, IBAN: RO27RZBR0000060018997551, Raiffeisen Bank, Agentia Dorobanti.
  2. De asemenea, orice persoana fizică se poate înregistra cu cont propriu în Spațiul Privat Virtual, pe site-ul ANAF, și poate trimite formularul 230 direct în format electronic.

NOTĂ: În cazul în care ai înregistrat și alte venituri decât cele din salarii, trebuie să completezi Formularul 200, iar procedura este aceeași.

Mulțumim! Împreună suntem mai puternici!