CONFERINȚĂ NAȚIONALĂ TINERI CU SM 2020

UPDATE #StămAcasă: Dat fiind contextul actual COVID – 19, cu limitările impuse, dar având în vedere și dorința APAN de a asigura participanților siguranța și securitate, evenimentul a fost amânat pentru perioada de toamnă. Data luată în considerare: 30 oct – 2 nov 2020. Te rugăm să te înscrii prin formularul de mai jos, pentru a primi cu prioritate informații de actualitate!

Eforie Nord, Hotel Aqvatonic 4*,

24 – 26 aprilie 2020

18 – 40 ani

Asociația Pacienților cu Afecțiuni Neurodegenerative din România organizează, în perioada 24 – 26 aprilie 2020, cea de a patra ediție a Conferinței Naționale a Tinerilor cu Scleroză Multiplă #CNTSM2020. Evenimentul are ca obiectiv creerea unei comunități active a celor nou diagnosticați cu #SM, o comunitate informată și capabilă să se implice activ în activități de responsabilizare și susținere a celor care se confruntă cu dificultatea acceptării diagnosticului și adoptarea unui stil de viață sănătos.

Conferința va oferi cunoștințe despre simptomele specifice în SM, importanța tratamentului timpuriu și aderență, informații despre cele mai recente terapii și tratamente, importanța suportului psihologic și a neuroreabilitării pentru a face față mai bine afecțiunii.

Sesiunile de storytelling se vor combina cu cele de speed dating, pentru ca participanții să interacționeze activ între ei, având la bază diverse subiecte ce țin de stilul de viață (nutriție, somn, managementul timpului, relații de cuplu etc.)

Nu în ultimul rând, APAN Romania dorește să inspire și să mobilizeze tinerii cu SM din România, pentru a le arăta că împreună se vor adapta mai rapid la noua viața cu SM și vor comunica mai facil despre afecțiune.

Pentru înscriere te rugăm să completezi formularul de aici: https://forms.gle/5YfRDjAbkj2DnpaTA

Cazare și transport incluse.

Pentru orice ale detalii te rugăm să ne scrii: eduard.pletea @ afectiuni-neurodegenerative.ro.

Te așteptăm să stăm de vorbă! Ți-am pregătit o mulțime de surprize!
#CNTSM2020