fundraising

Fundraising

Cu ajutorul tau, vrem sa imbunatatim viata persoanelor cu scleroza multipla din Romania. In fiecare an sustinatorii nostri participa la campanii de succes facand ceea ce le place. Impreuna suntem mai puternici! Hai si tu alaturi de noi!

Doneaza acum

Organizeaza un eveniment de fundraising

Alergat/Cycling/Maraton

Alexandru__apan

Te pasioneaza alergatul, cycling-ul sau participarea la maratoane? Mentine-ti conditia fizica, distreaza-te si strange bani pentru a face o diferenta in viata persoanelor cu Scleroza Multipla(SM).

Zi de nastere

zidenastere_apan

Ziua de nastere este cea mai buna ocazie prin care cei apropiati te pot sarbatori. Doneaza-ti ziua si fa cel mai frumos cadou, schimba in bine viata persoanelor cu Scleroza Multipla(SM).

Gateste pentru noi

gateste__apan

Gatesti cu pasiune acasa si vrei sa sustii lupta impotriva Sclerozei Multiple? Poti aduce bucurie pe papilele gustative ale celor apropiati si in sufletul persoanelor care traiesc cu Scleroza Multipla.

Organizeaza propriul Fundraising

Ai o idee de eveniment, vrei sa organizezi o campanie de fundraising dar nu stii exact cum? Trimite-ne un email pe fundraising@afectiuni-neurodegenerative.ro si vom incerca sa te ajutam.

Fundraiseri

Evenimente Speciale

Swimathon

swimathon_apan

Prin platforma Swimathon, cea mare mare competitie pentru cauze sociale din Bucuresti, APAN strange fonduri pentru sustinerea proiectul MS Kids Retreat. Acest proiect propune intalniri anuale intre copiii cu scleroza multipla din Romania. Implica-te si tu si ajuta-ne sa ducem acest proiect la bun sfarsit si in 2020!